Stempler - Ute av produksjon

Tilbake til oversikten

Dette er en oversikt over stempelsamlinger som er ute av produksjon. Enkelte kan være mulig å få produsert opp igjen, vennligst ta kontakt ved interesse.

NB! Du vil ikke motta en automatisk e-post, jeg svarer på alle henvendelser i åpningstiden.

© Stempelglede® Single Stamp 029 Takk

Single Stamp 029 - Takk

Single Stamp 029 - Takk. Dette er en serie med stempler som selges løse som ett og ett stempel. Disse stemplene fåes kun som cling cushioned-stempler, dvs. de er ferdig monterte på skum, og leveres på en oppbevaringsplate av plast. Klare til bruk med akrylkloss. Klikk her for mer informasjon og bilder.

© Stempelglede® Single Stamp 028 Verdens beste venn

Single Stamp 028 - Verdens beste venn

Single Stamp 028 - Verdens beste venn. Dette er en serie med stempler som selges løse som ett og ett stempel. Disse stemplene fåes kun som cling cushioned-stempler, dvs. de er ferdig monterte på skum, og leveres på en oppbevaringsplate av plast. Klare til bruk med akrylkloss. Klikk her for mer informasjon og bilder.

© Stempelglede® Single Stamp 027 Verdens beste søster

Single Stamp 027 - Verdens beste søster

Single Stamp 027 - Verdens beste søster. Dette er en serie med stempler som selges løse som ett og ett stempel. Disse stemplene fåes kun som cling cushioned-stempler, dvs. de er ferdig monterte på skum, og leveres på en oppbevaringsplate av plast. Klare til bruk med akrylkloss. Klikk her for mer informasjon og bilder.

© Stempelglede® Single Stamp 026 Tøff og kul

Single Stamp 026 - Tøff og kul

Single Stamp 026 - Tøff og kul. Dette er en serie med stempler som selges løse som ett og ett stempel. Disse stemplene fåes kun som cling cushioned-stempler, dvs. de er ferdig monterte på skum, og leveres på en oppbevaringsplate av plast. Klare til bruk med akrylkloss. Klikk her for mer informasjon og bilder.

© Stempelglede® Single Stamp 025 Tøff og kul gutt

Single Stamp 025 - Tøff og kul gutt

Single Stamp 025 - Tøff og kul gutt. Dette er en serie med stempler som selges løse som ett og ett stempel. Disse stemplene fåes kun som cling cushioned-stempler, dvs. de er ferdig monterte på skum, og leveres på en oppbevaringsplate av plast. Klare til bruk med akrylkloss. Klikk her for mer informasjon og bilder.

© Stempelglede® Single Stamp 024 Verdens beste venn

Single Stamp 024 - Verdens beste venn

Single Stamp 024 - Verdens beste venn. Dette er en serie med stempler som selges løse som ett og ett stempel. Disse stemplene fåes kun som cling cushioned-stempler, dvs. de er ferdig monterte på skum, og leveres på en oppbevaringsplate av plast. Klare til bruk med akrylkloss. Klikk her for mer informasjon og bilder.

© Stempelglede® Single Stamp 023 Verdens beste bror

Single Stamp 023 - Verdens beste bror

Single Stamp 023 - Verdens beste bror. Dette er en serie med stempler som selges løse som ett og ett stempel. Disse stemplene fåes kun som cling cushioned-stempler, dvs. de er ferdig monterte på skum, og leveres på en oppbevaringsplate av plast. Klare til bruk med akrylkloss. Klikk her for mer informasjon og bilder.

© Stempelglede® Single Stamp 022 Grunge Corner

Single Stamp 022 - Grunge Corner

Single Stamp 022 - Grunge Corner. Dette er en serie med stempler som selges løse som ett og ett stempel. Disse stemplene fåes kun som cling cushioned-stempler, dvs. de er ferdig monterte på skum, og leveres på en oppbevaringsplate av plast. Klare til bruk med akrylkloss. Klikk her for mer informasjon og bilder.

© Stempelglede® Single Stamp 021 Grunge Ornamental Circle

Single Stamp 021 - Grunge Ornamental Circle

Single Stamp 021 - Grunge Ornamental Circle. Dette er en serie med stempler som selges løse som ett og ett stempel. Disse stemplene fåes kun som cling cushioned-stempler, dvs. de er ferdig monterte på skum, og leveres på en oppbevaringsplate av plast. Klare til bruk med akrylkloss. Klikk her for mer informasjon og bilder.

© Stempelglede® Single Stamp 020 Grunge Circle

Single Stamp 020 - Grunge Circle

Single Stamp 020 - Grunge Circle. Dette er en serie med stempler som selges løse som ett og ett stempel. Disse stemplene fåes kun som cling cushioned-stempler, dvs. de er ferdig monterte på skum, og leveres på en oppbevaringsplate av plast. Klare til bruk med akrylkloss. Klikk her for mer informasjon og bilder.

© Stempelglede® Single Stamp 019 Grunge Scroll

Single Stamp 019 - Grunge Scroll

Single Stamp 019 - Grunge Scroll. Dette er en serie med stempler som selges løse som ett og ett stempel. Disse stemplene fåes kun som cling cushioned-stempler, dvs. de er ferdig monterte på skum, og leveres på en oppbevaringsplate av plast. Klare til bruk med akrylkloss. Klikk her for mer informasjon og bilder.

© Stempelglede® Single Stamp 018 Til lykke

Single Stamp 018 - Til lykke

Single Stamp 018 - Til lykke. Dette er en serie med stempler som selges løse som ett og ett stempel. Disse stemplene fåes kun som cling cushioned-stempler, dvs. de er ferdig monterte på skum, og leveres på en oppbevaringsplate av plast. Klare til bruk med akrylkloss. Klikk her for mer informasjon og bilder.

© Stempelglede® Single Stamp 017 God bedring

Single Stamp 017 - God bedring

Single Stamp 017 - God bedring. Dette er en serie med stempler som selges løse som ett og ett stempel. Disse stemplene fåes kun som cling cushioned-stempler, dvs. de er ferdig monterte på skum, og leveres på en oppbevaringsplate av plast. Klare til bruk med akrylkloss. Klikk her for mer informasjon og bilder.

© Stempelglede® Single Stamp 016 Hjertelig til lykke

Single Stamp 016 - Hjertelig til lykke

Single Stamp 016 - Hjertelig til lykke. Dette er en serie med stempler som selges løse som ett og ett stempel. Disse stemplene fåes kun som cling cushioned-stempler, dvs. de er ferdig monterte på skum, og leveres på en oppbevaringsplate av plast. Klare til bruk med akrylkloss. Klikk her for mer informasjon og bilder.

Gledelig Jul

Single Stamp 014 - Gledelig Jul

Single Stamp 014 - Gledelig jul. Dette er en serie med stempler som selges løse som ett og ett stempel. Disse stemplene fåes kun som cling cushioned-stempler, dvs. de er ferdig monterte på skum, og leveres på en oppbevaringsplate av plast. Klare til bruk med akrylkloss. Klikk her for mer informasjon og bilder.

Glade Jul

Single Stamp 011 - Glade Jul

Single Stamp 011 - Glade Jul. Dette er en serie med stempler som selges løse som ett og ett stempel. Disse stemplene fåes kun som cling cushioned-stempler, dvs. de er ferdig monterte på skum, og leveres på en oppbevaringsplate av plast. Klare til bruk med akrylkloss. Klikk her for mer informasjon og bilder.

Julestjernebord

Single Stamp 010 - Julestjernebord

Single Stamp 010 - Julestjernebord. Dette er en serie med stempler som selges løse som ett og ett stempel. Disse stemplene fåes kun som cling cushioned-stempler, dvs. de er ferdig monterte på skum, og leveres på en oppbevaringsplate av plast. Klare til bruk med akrylkloss. Klikk her for mer informasjon og bilder.

God Jul

Single Stamp 009 - God jul og godt nytt år

Single Stamp 009 - God jul og godt nytt år. Dette er en serie med stempler som selges løse som ett og ett stempel. Disse stemplene fåes kun som cling cushioned-stempler, dvs. de er ferdig monterte på skum, og leveres på en oppbevaringsplate av plast. Klare til bruk med akrylkloss. Klikk her for mer informasjon og bilder.

Baby Boy Border

Single Stamp 008 - Baby Boy Border

Single Stamp 008 - Baby Boy Border. Dette er en serie med stempler som selges løse som ett og ett stempel. Disse stemplene fåes kun som cling cushioned-stempler, dvs. de er ferdig monterte på skum, og leveres på en oppbevaringsplate av plast. Klare til bruk med akrylkloss. Klikk her for mer informasjon og bilder.

Baby Girl Border

Single Stamp 007 - Baby Girl Border

Single Stamp 007 - Baby Girl Border. Dette er en serie med stempler som selges løse som ett og ett stempel. Disse stemplene fåes kun som cling cushioned-stempler, dvs. de er ferdig monterte på skum, og leveres på en oppbevaringsplate av plast. Klare til bruk med akrylkloss. Klikk her for mer informasjon og bilder.

Babybakgrunn

Single Stamp 006 - Babybakgrunn

Single Stamp 006 - Babybakgrunn. Dette er en serie med stempler som selges løse som ett og ett stempel. Disse stemplene fåes kun som cling cushioned-stempler, dvs. de er ferdig monterte på skum, og leveres på en oppbevaringsplate av plast. Klare til bruk med akrylkloss. Klikk her for mer informasjon og bilder.

Julestjerne

Julestjerne

Stempelsamling som inneholder diverse julemotiver. Klikk her for mer informasjon og bilder.

Pris: 150,00
(inkludert mva)

Denne stempelsamlingen er dessverre ute av produksjon.

Vennskap

Single Stamp 005 - Vennskap

Single Stamp 005 - Vennskap. Dette er en serie med stempler som selges løse som ett og ett stempel. Disse stemplene fåes kun som cling cushioned-stempler, dvs. de er ferdig monterte på skum, og leveres på en oppbevaringsplate av plast. Klare til bruk med akrylkloss. Klikk her for mer informasjon og bilder.

Gratulerer

Single Stamp 002 - Gratulerer

Single Stamp 002 - Gratulerer. Dette er en serie med stempler som selges løse som ett og ett stempel. Disse stemplene fåes kun som cling cushioned-stempler, dvs. de er ferdig monterte på skum, og leveres på en oppbevaringsplate av plast. Klare til bruk med akrylkloss. Klikk her for mer informasjon og bilder.

Kjærlighet

Single Stamp 001 - Kjærlighet

Single Stamp 001 - Kjærlighet. Dette er en serie med stempler som selges løse som ett og ett stempel. Disse stemplene fåes kun som cling cushioned-stempler, dvs. de er ferdig monterte på skum, og leveres på en oppbevaringsplate av plast. Klare til bruk med akrylkloss. Klikk her for mer informasjon og bilder.

Friendship Rose

Friendship Rose

Stempelsamling som inneholder 2 rose-motiver, to scroller og en engelsk tekst. Klikk her for mer informasjon og bilder.

Ord om glede

Ord om glede

Stempelsamling som inneholder 4 ulike tekster om glede, samt to ornament-motiver. Klikk her for mer informasjon og bilder.

Denne stempelsamlingen er dessverre ute av produksjon.

Bakgrunner og Border

Bakgrunner og Border

Stempelsamling som inneholder bakrunner og border. Klikk her for mer informasjon og bilder.

Denne stempelsamlingen er dessverre ute av produksjon.

Ord om håp

Ord om håp

Stempelsamling som inneholder 4 ulike tekster om håp, samt et motiv. Klikk her for mer informasjon og bilder.

Vinter #1

Vinter #1

Stempelsamling som inneholder snøkrystaller og vintertekster. (i alt 7 stempler) Klikk her for mer informasjon og bilder.

Denne stempelsamlingen er dessverre ute av produksjon.

Vinter #2

Vinter #2

Stempelsamling som inneholder snøkrystaller, vintertekster og en liten swirl. (i alt 7 stempler.) Klikk her for mer informasjon og bilder.

Denne stempelsamlingen er dessverre ute av produksjon.

Classic Christmas

Classic Christmas

Stempelsamling som inneholder kristtorn-motiver, ornamenter og engelske juletekster. (i alt 14 stempler.) Klikk her for mer informasjon og bilder.

Denne stempelsamlingen er dessverre ute av produksjon.

Angelic Greetings

Angelic Greetings

Stempelsamling som inneholder engle-motiver, snøkrystaller, og engelske juletekster. (i alt 10 stempler.) Klikk her for mer informasjon og bilder.

Denne stempelsamlingen er dessverre ute av produksjon.

Vintage Holly

Vintage Holly

Stempelsamling som inneholder kristtorn-motiver og engelske juletekster. (i alt 11 stempler.) Klikk her for mer informasjon og bilder.

Denne stempelsamlingen er dessverre ute av produksjon.

Juleornamenter

Juleornamenter

Stempelsamling som inneholder kristtorn-motiver, ornamenter og juletekster. (i alt 12 stempler.) Klikk her for mer informasjon og bilder.

Denne stempelsamlingen er dessverre ute av produksjon.

So Precious

So Precious

Stempelsamling som inneholder en engelsk tekst og seks baby-motiver. Klikk her for mer informasjon og bilder.

Denne stempelsamlingen er dessverre ute av produksjon.

Antique Baby

Antique Baby

Stempelsamling som inneholder en engelsk tekst og seks baby-motiver. Klikk her for mer informasjon og bilder.

Denne stempelsamlingen er dessverre ute av produksjon.

Spring Botanicals

Spring Botanicals

Stempelsamling som inneholder diverse blomster/natur-motiver, samt et lite bakgrunnsstempel. (i alt 13 stempler.) Klikk her for mer informasjon og bilder.

Welcome Baby

Welcome Baby

Stempelsamling som inneholder diverse baby-motiver og tekster. (i alt 14 stempler.) Klikk her for mer informasjon og bilder.

Denne stempelsamlingen er dessverre ute av produksjon.

Ornamental Designs

Ornamental Designs

Stempelsamling med tre motiver som vist på bildet. Klikk her for mer informasjon og bilder.

Denne stempelsamlingen er dessverre ute av produksjon.

Ornamental Designs 2

Ornamental Designs 2

Stempelsamling med tre motiver som vist på bildet. Klikk her for mer informasjon og bilder.

Denne stempelsamlingen er dessverre ute av produksjon.

Tekststempler 01

Tekststempler 01

Stempelsamling med to motiver som vist på bildet. Klikk her for mer informasjon og bilder.

Denne stempelsamlingen er dessverre ute av produksjon.

Tekststempler 02

Tekststempler 02

Stempelsamling med tre motiver som vist på bildet. Klikk her for mer informasjon og bilder.

Denne stempelsamlingen er dessverre ute av produksjon.