Stempler

Tilbake til oversikten

"Vintage Christmas" er en stempelsamling med vakre, nostalgiske fotostempler med juletema. Selges som umontert stempelplate (dvs. bare selve stempelgummien - du må da selv montere og klippe ut stemplene). Bildene av stemplene er ikke vist i samme str. som i virkeligheten. Målene på stempelets motiv står oppgitt. Stemplene er dypt gravert i rød gummi, og er av meget høy kvalitet.

Stemplene kan bestilles hos mine forhandlere. Vennligst kontakt den enkelte forhandler for informasjon om priser og for å bestille. Dersom du har vanskeligheter med å få tak i stemplene, kan du bestille direkte fra meg. Send meg i så fall en mail på gjgb@stempelglede.com med navnet ditt og adresse, samt oversikt over hva du ønsker å bestille.

NB! Du vil ikke motta en automatisk e-post, jeg svarer på alle henvendelser i åpningstiden.

© Stempelglede® Vintage Christmas

Vintage Christmas - Norsk

Leveres som umontert stempelplate som du må klippe ut og montere selv.

Stemplene er fotostempler (dvs. meget detaljerte), og bør brukes med glossy kartong f.eks "Gloss Paper" fra Ranger, eller et bestrøket, matt papir. (NB! Bilder på skjerm kan se ulike ut fra skjerm til skjerm, så bildet på skjermen kan avvike fra det faktiske stempeltrykket.)

Jeg anbefaler også "Archival Ink" fra Ranger (den originale svarte blekkputen).

For mer informasjon, vennligst se min guide til hvordan du kan bruke fotostemplene i Vintage Christmas-stempelsamlingen, eller den nyere Vintage Baby fotostempel-guiden.

Ordinær pris: 299,00
(inkludert mva)
Salg! 175,00

Vintage Christmas

1. Ønsker deg og dine: 3.2 cm x 4.7 cm
(en fredfylt og hyggelig julehøytid, og et godt nytt år!)
2. Vintage Angel: 5 cm x 5 cm
3. Vintage Christmas Tree: 6.2 cm x 9.8 cm
4. Gledelig Jul: 6.5 cm x 1.7 cm
5. Angel Collage: 7.6 cm x 7.5 cm
6. Vintage Angel Sisters: 9.7 cm x 6.5 cm

Klikk på bildet nedenfor eller her for for å se en guide til hvordan du kan bruke fotostemplene i Vintage Christmas-stempelsamlingen.

Photo Rubber Stamp Guide


Klikk på bildet nedenfor eller her for å se en guide til hvordan du kan bruke fotostemplene i Vintage Baby-stempelsamlingen.

Photo Rubber Stamp Guide