Stempler

Tilbake til oversikten

"Julerose" er en stempelsamling med jule-og vintermotiv, samt tekster. Selges som umontert stempelplate (dvs. bare selve stempelgummien - du må da selv montere og klippe ut stemplene). Bildene av stemplene er ikke vist i samme str. som i virkeligheten. Målene på stempelets motiv står oppgitt. Stemplene er dypt gravert i rød gummi, og er av meget høy kvalitet.

Stemplene kan bestilles ved å sende meg en mail til gjgb@stempelglede.com med navnet ditt og adresse, samt oversikt over hva du ønsker å bestille.

NB! Du vil ikke motta en automatisk e-post, jeg svarer på alle henvendelser i åpningstiden.

© Stempelglede® Julerose

Julerose

Stemplene leveres som umontert stempelplate som du må klippe ut og montere selv.

Dette er en samling med motiver og tekster til jul og vinter. Motivet med kongler og tekstene "Til" og "Fra", passer bra til pakkelapper, både til jul og andre anledninger. De kan fargelegges, eller f.eks embosses i en lys farge på mørk kartong. Den smaleste teksten "God jul" er designet for å passe sammen med konglemotivet. For å få fram detaljene i motivene, er det best å stemple på glatt papir/kartong og ikke kartong med struktur. Om du vil fargelegge, anbefales det å stemple med vannfast blekk.

Pris: 299,00
(inkludert mva)

Begrenset opplag!


Julerose - Rubber Stamp Collection