Stempler

Tilbake til oversikten

Grunge Flourish Hearts er en stempelsamling med 7 ulike motiver som vist på bildene nedenfor. Selges som umontert stempelplate (dvs. bare selve stempelgummien - du må da selv montere og klippe ut stemplene). Bildene av stemplene er ikke vist i samme str. som i virkeligheten. Målene på stempelets motiv står oppgitt. Stemplene er dypt gravert i rød gummi, og er av meget høy kvalitet.

Stemplene kan bestilles hos mine forhandlere. Vennligst kontakt den enkelte forhandler for informasjon om priser og for å bestille. Dersom du har vanskeligheter med å få tak i stemplene, kan du bestille direkte fra meg. Send meg i så fall en mail på gjgb@stempelglede.com med navnet ditt og adresse, samt oversikt over hva du ønsker å bestille.

NB! Du vil ikke motta en automatisk e-post, jeg svarer på alle henvendelser i åpningstiden.

© Stempelglede® Grunge Flourish Hearts

Grunge Flourish Hearts

Disse stemplene leveres som umontert stempelplate som du må klippe ut og montere selv.

Hjertene i denne samlingen er designet i samme størrelse, slik at de kan klippes ut og brukes om hverandre med de ulike bakgrunnene. Noen av motivene er detaljerte og ønsker du å få med alle detaljene, er det best å stemple på glatt papir/kartong og ikke kartong med struktur.

Ordinær pris: 299,00
(inkludert mva)NB! Dessverre utsolgt!

Grunge Flourish Hearts

1. Weathered Splatter: 1.3 cm x 3 cm
2. Grunge Heart: 5.2 cm x 4.4 cm
3. Grunge Flourish: 5.2 cm x 2.9 cm
4. Scroll Heart & Flourishes: 7.9 cm x 8.2 cm
5. Weathered Heart & Grunge Flourishes: 8 cm x 8.2 cm
6. Grunge Flourish: 6.7 cm x 5.5 cm
7. Scroll Heart on Grunge Background: 8.1 cm x 7.9 cm