Handle Handle

Slik får du tak i Stempelgledes stempler:

Stemplene kan bestilles direkte fra meg. Send meg i så fall en mail på gjgb@stempelglede.com med navnet ditt og adresse, samt oversikt over hva du ønsker å bestille.

NB! Du vil ikke motta en automatisk e-post, jeg svarer på alle henvendelser i åpningstiden.

Du finner priser på siden 'Stempler', og videre priser og informasjon på hver enkelt side om det enkelte stempel eller den enkelte stempelsamling. Dersom noe er utsolgt vil det stå informasjon om dette på nettsiden. (Merk deg at dersom jeg ikke har rukket å legge ut informasjon på nettsiden, får du beskjed om eventuelle utsolgte varer når du bestiller, men jeg gjør mitt beste for å ha oppdatert informasjon på nettsiden.)

Det er viktig at du sender meg ditt fulle navn og adresse når du kontakter meg. Du vil motta en mail med faktura og betalingsinformasjon (forhåndsbetaling til Stempelgledes konto). Varene sendes så snart innbetalingen er registrert.

......................................................


Fast frakt i Norge: 50,00  (sendt som brev)

Fast frakt i Europa: 70,00  (sendt som brev)

Dersom du ønsker at ordren skal sendes som sporbar pakke, er prisen 120,00 i Norge, og fra 297,00 i Europa. Gi meg i så fall beskjed når du bestiller.Oversikt over hvordan du bestiller:

1. Vennligst start med å klikke her for å finne informasjon om gjeldende åpningstid. (I perioder må jeg holde stengt for å designe nye stempler.)

2. Finn informasjon om stemplene ved å klikke her

3. Send meg en e-post på gjgb@stempelglede.com med ditt fulle navn og adresse og fortell hva du ønsker å bestille.

4. Jeg vil så snart som mulig sende deg svar med faktura og betalingsinformasjon. (I perioder med mange bestillinger kan det ta et par dager.)

5. Du overfører penger til Stempelglede sin konto, og bestillingen din blir sendt så snart pengene er registert innbetalt.Angrefrist/Retur

Gjelder for privatpersoner: Du har 14 dagers angrefrist jf. Angrefristloven vedrørende netthandel og postordre. Retur av varer skal foretas i originalemballasjen. Varen må ikke være brukt eller ødelagt. Returporto betales av kunden.

Hvis returen skyldes feilleveranse eller produktfeil, refunderes returportoen. NB! Returer må IKKE sendes i postoppkrav. Vennligst ikke send noe i retur uten at det er avtalt, send meg en mail på gjgb@stempelglede.com dersom du ønsker å returnere varer. Ved reklamasjon erstattes varen med et nytt produkt. Dersom erstatningsvaren er utsolgt må du påberegne 5-6 uker i produksjonstid.Uavhentede pakker

Dersom du ber om at ordren skal sendes som pakke, og du ikke henter den på posthuset innen fristen (14 dager) slik at den blir returnert, må du betale returkostnadene som Posten da fakturerer meg.Engros-bestillinger

Driver du hobbybutikk og ønsker å føre mine stempler? Vennligst klikk deg inn i menyen til venstre på "Grossist" for mer informasjon om dette.Tusen takk!