Spørsmål & svarSpørsmål & svar

Bestille

Spørsmål: Hvor kan jeg bestille stemplene dine, kan jeg bestille direkte fra deg?

Svar: Du kan dessverre ikke bestille direkte fra meg lenger. Ønsker du å bestille stempler må du ta kontakt med en av mine forhandlere. Alle mine forhandlere har tilgang på alle stempler og stempelsamlinger, så dersom det skulle være vanskelig å få tak i en spesiell stempelsamling, oppfordrer jeg deg til å ta kontakt med butikken og be dem bestille den for deg. Vær oppmersom på at det vil kunne være en bestillingstid på inntil 9-10 uker i enkelte tilfeller. De ulike butikkene har et utvalg av mine stempler, og fører ikke nødvendigvis alle mine tidligere stempelsamlinger.


linje

Cling Cushioned-sett/Umontert plate

Spørsmål: Hva er forskjellen på cling cushioned-sett og umontert plate?

Svar: Umontert plate vil si at du kjøper bare selve stempelgummien. Du vil da måtte skaffe monteringsskum (f.eks EzMount) i tillegg. Monteringsskummet limes bakpå stempelplaten før du klipper ut hvert stempel, gjerne med en Kai-saks, en saks laget spesielt for å klippe i stempelgummi. Det er god plass rundt hvert motiv, slik at du har plass til å klippe uten å være redd for å ødelegge noen av motivene.

Cling cuhsioned-sett derimot er et helt ferdig sett, montert på monteringsskum og hvert stempel er profesjonelt skåret ut. Klart til bruk med akrylkloss (følger ikke med). Stemplene leveres på en plate av plast, hvor stemplene kan oppbevares. Husk å rengjøre stemplene etter bruk, og la dem tørke helt før du putter dem i posen for oppbevaring.


linje

Englefirma

Spørsmål: Er du et englefirma (Angel Company)?

Svar: Vennligst klikk deg inn på siden "Copyright" i menyen til venstre, for informasjon vedrørende opphavsrett og salg av kort e.l. laget med Stempelglede®-stempler.


linje

E-post

Spørsmål: Jeg sendte en e-post for flere dager siden, hvorfor har jeg ikke fått svar?

Svar: Jeg svarer kun på henvendelser i åpningstiden. Jeg må også gjøre oppmerksom på at jeg ikke selger direkte til kunder, så dersom du ønsker å bestille må du ta kontakt med en av mine forhandlere.


linje

Kurs

Spørsmål: Holder du kurs?

Svar: Nei, pga. kronisk sykdom har jeg dessverre ikke mulighet til å holde kurs. Men, ta gjerne en titt i designteam-bloggen for tips eller inspirasjon. Jeg har en gjeng med utrolig flinke damer på designteamet, som lager de vakreste kreasjoner! Du er også velkommen til å besøke min personlige blogg.


linje

Personlig Stempel

Spørsmål: Kan du designe et personlig stempel for meg?

Svar: Jeg har dessverre ikke mulighet til å lage personlige stempler. Tiden strekker ikke til! Jeg designer kun stempler for Stempelglede.


linje

Produsere Stempler

Spørsmål: Jeg har lyst til å designe mine egne stempler, kan du lage dem for meg?

Svar: Jeg kan dessverre ikke hjelpe deg med det. Da må du ta kontakt med noen som produserer stempler.


linje

Puncher (stanseverktøy)

Spørsmål: Hvor får jeg tak i puncher som passer til blomstene i Grunge Collection?

Svar: Jeg bruker EK Success Retro Flower Medium Punch PSM130C (Str. ca. 2.5 cm) og Whale of a Punch® Retro Flower PSPWP06 (Str. ca. 4.5 cm)

Jeg kan ikke liste opp butikker som fører disse, ettersom vareutvalget stadig endres.


linje